Støt Gaza

Hjælp de civile i Gaza, palæstina!


Den humanitære situation i GAZA er katastrofal, over 1,6 million palæstinensere er på flugt fra deres hjem og ejendele!

Gaza er en del af det israelsk besatte Palæstina, med lidt over 2 millioner indbyggere er Gaza et af de mest befolkede steder i verden. Halvdelen af befolkningen er flygtningefamilier. Gaza er på størelse med Langeland, i alt 45km2. 

Israel har bygget en 6 meter høj og 40 km lang fængselslingende mur som skærmer Gaza af fra resten af verden, det er kun muligt at rejse ind eller ud af GAZA med en særlig tilladelse fra det Israleske styre.

Israel smidt over 40.000 bomber i GAZA. Flere tusinde hjem er jævnet med jorden, derudover er både mosker, kirker, hospitaler, skoler og såkaldte ’safe zones’ ligeledes blevet angrebet med fatale konsekvenser. 26 ud af Gaza’s 35 hospitaler er blevet ødelagt af det Israelske militær.

Befolkningen i Gaza er afhængig af hjælp fra verdenssamfundet og humanitære organisationer, alligevel har Israel indført blokade og endvidere lukket for strøm, vand, mad og adgang til almindelige fornødenheder.

Over 12.000 civile Palæstinensere er dræbt, mere end halvdelen er kvinder og børn, endnu flere er såret og mange meldt savnet i de sammenstyrtede bygninger.

United Nations, Human Rights Watch, Amnesty International, Læger uden grænser, mfl. fordømmer Israels handlinger .

I samarbejde med den franske NGO Première Urgence Internationale, samler vi penge ind til de civile ofre i Gaza. Læs mere om Premiere Urgence og deres arbejde her

Gaza Grill donerer 10% af salget på alle vores produkter både online og i restauranterne på Nørrebro og i Kødbyen!

Se produkterne herunder ...