Den mest velsmagende og autentiske

Vores flagskibsprodukt: økologisk olivenolie. De snoede oliventræer i Palæstina, der er blevet dyrket af flere generationer af landmænd, er nøglen til succesen for denne udsøgte olivenolie.

Hvad er historien bag vores olie?

 

Overalt i Palæstina tårner de krumme oliventræer sig op, der er lige så gamle som landet selv. Træernes bark er rynket som rynkerne fra de mænd og kvinder, der i generationer har dyrket træerne og givet deres viden videre til den næste generation: hemmeligheden bag den perfekte olivenolie. Den mest smagfulde og autentiske olivenolie, man kan forestille sig – som den er blevet lavet i tusindvis af år.

Tilføj et unikt præg til dine opskrifter

Vores økologiske blanding består af timian, salt, sesamfrø og sumak. Smagen er en blanding af salt, syrlig, let nøddeagtig samt tør og krydret timian.

Hvilke opskrifter kan jeg kombinere den med?


Our zatar is ideal as a spread on fish, meat or vegetables (before and/or after cooking), or as a marinade, dressing or dip. It also tastes great sprinkled on salads, soups, hummus or in your manakish.

Leveringer inden for 48 timer

Produkter leveres inden for højst 2 dage med garanti.

Bæredygtig emballage

Vores emballage er genbrugt og miljøvenlig.

90-100% Økologisk

Alle Gaza Grill produkter er certificeret 90-100% økologiske.

Fyld dit køkken med magi

Mærk Palæstinas sjæl og historiens susen med vores håndlavede retter fra den historiske by Hebron. Forvandl dit køkken med vores fade og skåle, der skiller sig ud ved deres muntre og flamboyante design.

Skåle: Fra 26 til 18 cm

Platter: 22 cm

 

Hvordan er vores retter lavet?

 

Tallerknerne og skålene er håndlavet i Palæstinas ældste by, Hebron, der er kendt for sin mesterlige keramikproduktion. Den anvendte metode er den samme som den, der har været anvendt i århundreder. Alt er håndlavet og håndmalet med kærlighed. Så du køber ikke bare en ting, men en del af en andens liv. Du står over for hundredvis af timers engagement, frustration og håb.

Produkter til salg

Pak dig ind i den palæstinensiske historie

Tilbage til Mesopotamien: keffiyeh’en


Det er ikke bare et tørklæde, det har sin betydning og en lang historie, der går tilbage til 3100 f.Kr. I dag bærer vi keffiyeh-tørklædet for at repræsentere Palæstina overalt, hvor vi går, og for at være solidariske med vores retfærdige sag og dets folk.

Du må ikke løbe tør for lager

Vi bringer dig vores økologiske olivenolie fra Palæstina, nu i store mængder, så du ikke løber tør for den.

Scroll to Top
Scroll til toppen