Velkommen til sommeren på Gaza Grill Nights

Velkommen til sommeren på Gaza Grill Nights

Velkommen til sommeren på Gaza Grill Nights

Læs mere om Gaza Grill Nights og om de kunstnere, der besøger os i Kødbyen.

Sommeren fremkalder billeder af sjov, fritid, musik, kølige drinks og kvalitetstid med venner og familie. Vi er heldige på Gaza Grill.

Vi har allerede budt sommeren velkommen, og vi vil også gerne gøre vores til, så du kan nyde den fuldt ud. Derfor er Gaza Grill Nights født.

Nu er det endnu bedre!

Gaza Grill Nights er den sædvanlige Gaza Grill i Kødbyen, men hvad er så specielt ved den? Gaza Grill Nights er født ud fra vores kunders behov for at få en drink, blive lidt længere og lytte til musik, mens de spiser deres favoritmenu. I dag er det endelig gået fra ønsketænkning til virkelighed.

Hvis du følger os, vil du vide, at Tonovi, Väm, Bendix, Holtoug, Chillas er nogle af de kunstnere, der allerede har besøgt os. Men der kommer meget mere... For dem af jer, der gerne vil planlægge i forvejen, er her listen over de kunstnere, der besøger os i juli.Som du kan se, er det DJ Backhaus, der står for åbningen og afslutningen af denne spændende sommermåned.

Mere end musik...

Ifølge visse undersøgelser kan musik øge din nydelse af din mad og dine drikkevarer. Derfor vil vi gerne give dig et ekstra point, så du kan nyde dig selv fuldt ud. Så fra nu af kan du på Gaza Grill Kødbyen fredag og lørdag fra 21:00 til 02:00 udover live musik nyde vores altid aktuelle menuer og... vores nye tilføjelse: cocktails (og mere til)!

Mens vores DJ spiller musik, kan du nyde vores cocktails Elderflower Fizz, Mango Smash, Blossom Spritz, Ginger Mojito, Gaza Espresso Martini, eller Passion Martini. Hvis du foretrækker vin, kan du nippe til din yndlings mousserende, hvide, rosé eller røde vin. Vi har også alkoholfrie drikkevarer og snacks, hvis du ikke ønsker at drikke alkohol eller ikke ønsker at køre hjem igen.

Besøg vores nye Instagram-side for yderligere oplysninger om alle de arrangementer, der finder sted i Kødbyen denne sommer.

Gaza Grill Kødbyen cocktails

Har du lyst til at nyde en anden DJ i særdeleshed? På Gaza Grill hører vi gerne fra dig. Så hvis du har dette eller et andet forslag, hører vi gerne fra dig på: hi@gazagrill.dk (Emne: "Forespørgsel").

Vi håber, at du har nydt læsningen, og at du snart vil kunne lytte til vores DJ'ers musik. Tak for din tid!
Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.