Sådan finder du hurtigt parkering i Kødbyen

Sådan finder du hurtigt parkering i Kødbyen

Sådan finder du hurtigt parkering i Kødbyen


Hvis du planlægger et besøg i Gaza Grill Kødbyen, skal du vide, hvad du skal vide, når det gælder parkering.Vi forstår vigtigheden af nem adgang til parkering for folk, der kommer for at spise på vores restaurant. Nyd den ro i sindet, der følger med fordelen ved ikke at skulle kæmpe for en parkeringsplads, især i myldretiden i København, ved at læse denne artikel.


Gratis parkering nær Kødbyen


Det kan være en udfordring at finde parkeringspladser i København, især i det populære Meatpacking District (Kødbyen). Flaesketorvet har 280 parkeringspladser, men du kan kun parkere gratis i en time mellem kl. 8 og 17. Så medmindre du er her for at spise en hurtig bid mad eller vil tage din mad med hjem, anbefaler vi, at du parkerer i en af de betalte parkeringsgarager i nærheden af Gaza Grill Kødbyen.Parkering på Flæsketorvet

Betalte parkeringspladser i nærheden af Gaza Grill Kødbyen


Den bedste måde at parkere din bil i Kødbyen er at betale for en parkeringsplads. Her er en liste over de tre tættest på Gaza Grill Kødbyen:

Q-Park Scandic

Det nærmeste parkeringshus til Gaza Grill Kødbyen er Q-Park Scandic, som har en kapacitet på 150 biler. Det ligger midt i Kødbyen, som ligger fire minutters gang fra Gaza Grill. Parkering i en time koster 28 kr, mens parkering i 24 timer koster 220 kr.


DGI Byen Parkeringshus

En anden mulighed er DGI Byen Parkeringshus, som har plads til 192 biler og er og kan også nås til fods på 5 minutter. Prisen for at parkere der er 40 kr i timen.


ONEPARK Kongevej

Et andet nærmest alternativ er ONEPARK, som har plads til flere biler og kun ligger otte minutters gang fra vores restaurant. Parkering der koster 50 kr pr. time.

Og hvis vi ikke ligger for langt fra dig, så det ikke er et problem at gå eller cykle, kan du selvfølgelig overveje et af disse alternativer i stedet for at betale for parkering. De er også ret nemme at komme til via offentlige transportruter, der stopper i nærheden: Der er ingen grund til at køre!Q-Park Scandic Kødbyen

Konklusion


Vi håber, at dette blogindlæg var nyttigt, da det gav dig et overblik over parkeringsmulighederne i nærheden af Kødbyen. Mens chaufføren går til parkeringspladsen, er her menuen, så du kan begynde at planlægge, hvad du vil bestille - hvis det altså er det, du havde i tankerne. 

Tak fordi du læste med!

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.