Økologiske Danske Rødbeder og Labneh: Et Perfekt Match til Sunde og Lækre Måltider på Gaza Grill

Økologiske Danske Rødbeder og Labneh: Et Perfekt Match til Sunde og Lækre Måltider på Gaza Grill

Labneh er en uundværlig del af mellemøstlig madlavning og har vundet popularitet i de seneste år på grund af dens cremede konsistens. Hos Gaza Grill laver vi vores labneh in-house ved kun at bruge de fineste økologiske ingredienser. Kombineret med friske, økologiske danske rødbeder, gør denne klassiske kombination til en lækker og sund tilføjelse til enhver måltid. I dette blogindlæg vil vi udforske fordelene ved at bruge økologiske ingredienser, hvordan vi laver vores labneh hos Gaza Grill, og dele en opskrift med dig, som du kan prøve derhjemme.


Hvorfor Vælge Økologisk?


Hos Gaza Grill tror vi på at bruge kun de bedste kvalitetsingredienser i vores retter. Derfor får vi vores rødbeder og labneh fra lokale danske gårde, der bruger økologiske og bæredygtige landbrugspraksis. Økologisk landbrug undgår brugen af skadelige kemikalier og pesticider, som kan være skadelige for miljøet og din sundhed. Ved at vælge økologisk, kan du være sikker på, at den mad, du spiser, er af højeste kvalitet og fri for skadelige kemikalier.
Hjemmelavet Labneh


Labneh er en cremet, krydret spread lavet af drænet yoghurt. Det er en uundværlig del af mellemøstlig madlavning og bruges ofte som dip eller spread. Hos Gaza Grill laver vi vores labneh in-house ved kun at bruge økologiske ingredienser. Sådan gør vi det:

Ingredienser:

2 kopper almindelig yoghurt (helst økologisk)

1/2 teskefuld salt

Osteklæde 

Instruktioner:

Læg et osteklæde i en sigte og placer det over en skål.
Bland yoghurt og salt i en skål og hæld det i osteklæde-foret sigte.
Dæk skålen med plastikfilm og sæt den i køleskabet natten over.
Næste dag tager du labneh ud af osteklædet og overfører det til en skål.
Dryp med palæstinensisk olivenolie og drys med za'atar inden servering.

Friske, Økologiske Rødbeder

Rødbeder er en alsidig grøntsag, der er fyldt med næringsstoffer. De er rige på fiber, vitamin C og kalium, hvilket gør dem til et sundt supplement til enhver måltid. Hos Gaza Grill bruger vi friske, økologiske danske rødbeder i vores retter. Vores rødbeder kommer fra lokale gårde, der anvender bæredygtige og økologiske landbrugspraksis. Her er, hvordan vi bruger dem i en af vores signaturretter:

Ingredienser:

2 økologiske danske rødbeder 

1 spiseskefuld palæstinensisk olivenolie 

1/2 teskefuld salt 

1/4 teskefuld sort peber 

1/4 kop hakket persille

Instruktioner:

Forvarm ovnen til 375°F (ca. 190°C).
Skær de økologiske danske rødbeder i skiver på 1/4 tomme.
I en skål blandes rødbederne med palæstinensisk olivenolie, salt og sort peber.
Arranger rødbederne på en bageplade og rist dem i ovnen i 25-30 minutter, eller indtil de er møre.
Tag rødbederne ud af ovnen og drys hakket persille over før servering.Hæv Dit Måltid Med Den Perfekte Kombination Af Økologiske Danske Rødbeder Og Hjemmelavet Labneh Fra Gaza Grill

På Gaza Grill er vi passionerede omkring at bruge kun de fineste økologiske ingredienser i vores retter. Vores hjemmelavede labneh og friske, økologiske danske rødbeder er et perfekt eksempel på denne forpligtelse. Vi mener, at mad ikke kun skal smage godt, men også være godt for dig. Ved at bruge økologiske og bæredygtige ingredienser er vi i stand til at tilbyde vores kunder sunde og lækre måltider, der er godt for miljøet og samfundet. Prøv vores opskrift på labneh og rødbeder derhjemme og oplev de lækre og sunde fordele selv.

Vores Forpligtelse Til Bæredygtighed På Gaza Grill


Hos Gaza Grill mener vi, at det er vores ansvar at passe på miljøet. Det er derfor, vi har taget skridt til at reducere vores CO2-fodaftryk, herunder at bruge plastikfri emballage til alle vores fødevarer. Vi er stolte af at være en af de få restauranter i København, der prioriterer bæredygtighed i vores forretningspraksis. Ved at vælge at spise hos os, støtter du en virksomhed, der bekymrer sig om planeten og fremtiden. Vi er forpligtet til at fortsætte vores indsats for bæredygtighed og håber at inspirere andre til at gøre det samme.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.