Magien i vores keramik

Magien i vores keramik

Magien i Vores Keramik

Mærk Palæstinas sjæl og historiens summen af dens historie

De tallerkener og skåle, vi har i Gaza Grill, er håndlavede i Palæstinas ældste by, Hebron. Den palæstinensiske by på Vestbredden er en af de ældste permanent beboede byer i Mellemøsten. Denne lokalitet er også kendt for sin mesterlighed i fremstilling af keramik. Den anvendte metode er den samme som den, der har været anvendt i århundreder. Alt er håndlavet og håndmalet med kærlighed. Hver tallerken eller skål er en del af en andens liv. Hundredvis af timers dedikation, frustration og håb.

Den arabiske atmosfære, når den er bedst

Begge vores restauranter på Nørrebro og i Kødbyen udmærker sig ved at give en 100 % arabisk oplevelse. Gennem dekorationerne på væggene, malerierne, de farvede glasruder, bordene, lamperne, tæpperne, bestikket og musikken træder du helt ud af Danmark. Den komplette udsmykning trækker dig ind i et dejligt arabisk sted, som Jerusalem kunne være. Men for at være ærlig, så er det mest iøjnefaldende for vores kunder vores retter. Der går ikke en uge, uden at der er en person, der gerne vil have en af dem med hjem.

Restaurant of Gaza Grill Kødbyen: Arab Atmosphere

Fyld dit køkken med magi

Hvis du også er en af dem, der elsker vores tallerkener og skåle, har vi gode nyheder til dig! Selv om stykkerne er eksklusive og der er begrænsede enheder, har vi mange tallerkener og skåle til salg. Keramikken varierer fra 18 cm til 26 cm i diameter, som angivet på hver enkelt vare.

Vores katalog over tallerkener og skåle opdateres regelmæssigt. Så hvis du gerne vil holde dig opdateret med nye designs, inviterer vi dig til at følge os på vores Instagram, hvor vi offentliggør alle de seneste nyheder, og hvor du har direkte adgang til vores butik.

Manufacturing and shaping Gaza Grill's ceramics
Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.