Hvorfor vælge vores økologiske olivenolie i stedet andre

Hvorfor vælge vores økologiske olivenolie i stedet andre

Den mest smagfulde og autentiske olivenolie, man kan forestille sig - som den er blevet lavet i tusindvis af år

Historien om vores olivenolie

Overalt i Palæstina tårner de krogede oliventræer sig op, der er lige så gamle som landet selv. Træernes bark er rillet som rynkerne fra de mænd og kvinder, der i generationer har dyrket træerne og givet deres viden videre til den næste generation: hemmeligheden bag den perfekte olivenolie. Den mest smagfulde og autentiske olivenolie, man kan forestille sig - som den er blevet lavet i tusindvis af år.

Vi støtter palæstinensiske landmænd

Desværre er bøndernes livsværk truet af den israelske besættelsesmagt, som med hegn, pigtråd og daglig hetz besværliggør pasningen af markerne og eksporten af produktet. Vi støtter de palæstinensiske landmænd for at sikre, at århundreders traditioner og viden ikke går tabt.

Fra Mawasems hånd, for et bæredygtigt landbrug

Vores olivenolie er både økologisk og fair trade-mærket og produceres i samarbejde med organisationen Mawasem, som arbejder for at styrke bæredygtige landbrugskooperativer i Palæstina, især drevet af kvinder.

Vælg den mulighed, der passer dig bedst

I vores Gaza Grill Shop har vi to muligheder af vores olivenolie at tilbyde dig. Den eneste forskel mellem dem begge er mængden. Vælg mellem den økologiske olivenolie på 1 liter og den økologiske olivenolie på 16 liter. Hvis du ikke ønsker at løbe tør for lagerbeholdning, anbefaler vi sidstnævnte. Hvis du endnu ikke har prøvet vores olie (selvom vi ved, at du vil elske den), er den første. Begge produkter opretholder den højeste kvalitet og den bedste smag. Noget, der altid omfatter vores mad på Gaza Grill.

 
Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.