Hos Gaza Grill vælger vi at være Grønne

Hos Gaza Grill vælger vi at være Grønne

Hos Gaza Grill vælger vi at være grønne


Vedvarende og bæredygtig energi fra danske vindmøller


Al den elektricitet, vi bruger i vores restauranter på Nørrebro og i Kødbyen, kommer fra danske vindmøller. Det klimavenlige firma Natur-Energi, som matcher vores værdier, er leverandør af vores vindenergi.

Den danske vind råber til os om at være bæredygtige


Selv om vindene ikke er lige store i hele Danmark, er forholdene i de fleste dele af vores land ideelle for vindmøller. Danmark var det første land i verden, der fik en havvindmøllepark i 1991. Vejrforholdene på havet er ideelle for vindmøller, da der ikke er meget, der kan forstyrre vinden.

Hvorfor du bør købe bæredygtig energi


Den store fordel ved vindenergi er, at den ikke udleder drivhusgasser. Det er med andre ord en vedvarende og klimavenlig energikilde.
Vedvarende energi er en uundværlig allieret i bestræbelserne på at mindske samfundets påvirkning af miljøet. Dette bidrager til at afbøde virkningerne af klimaændringerne.
Disse virkninger omfatter sundhedsrisici, højere temperaturer, vand- og fødevaremangel, smeltning af isen i Arktis, tab af arter, fattigdom og fordrivelse.

Få mere at vide om vores værdier


På Gaza Grill er vores arabiske mad 90-100 % økologisk. Så lokalt, traditionelt, hjemmelavet og frisklavet som muligt.
Pesticider og GMO'er er en ting fra fortiden. Dyrene skal have det godt og græsse i det fri, så udover at alt vores oksekød, kylling og halloumiost er dansk produceret med garanti for dyrevelfærd, er alle vores leverandører økologisk certificerede.
Desuden arbejder vi på Gaza Grill så vidt muligt kun med biologisk nedbrydelig emballage, FSC-certificeret print, nordisk miljømærkede rengøringsmidler og helt uden madspild.
Endelig er de fleste af vores retter veganske og vegetariske for at reducere vores CO2-fodaftryk, hvilket bidrager til at reducere kødforbruget. Og samtidig foretrækker vi økologiske dips, såsom vores lækre falafel, blomkål og chips (stegt i dagens friske økologiske rapsolie, som intet andet er kogt i). Et bredt udvalg af mezze bidrager til en sund kost for krop, sjæl og klima.
Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.