De skjulte fordele ved mad fra Gaza Grill

De skjulte fordele ved mad fra Gaza Grill

De skjulte fordele ved mad fra Gaza Grill

Hvorfor vores arabiske og økologiske mad hjælper dig med at holde dig sund

At have en afbalanceret kost bestående af økologiske fødevarer har flere fordele, som ikke kun har en positiv effekt på vores helbred, men også hjælper med at passe på miljøet.

Fra Gaza Grill ønsker vi at dele de skjulte fordele ved at følge vores økologiske og arabiske kost med dig, så du passer på dit helbred og også på planeten.

Arabic & Organic: the diet that helps you stay healthy

Lad os begynde med økologi først. 

Al mad på Gaza Grill er 90-100 % økologisk, både vores grønt og vores kød - som kommer fra dyr, der er blevet fodret med økologisk mad.

Formålet med økologisk mad er at undgå at indtage fremmede stoffer, som med tiden kan føre til forskellige sygdomme. Ved at gøre dette spiser vi 100% naturlig mad. Med andre ord:

✔️ Fødevarer uden kemiske stoffer (pesticider, svampemidler og herbicider).
✔️ Uden konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer.
✔️ Indeholder ingen hormoner.
✔️ Er ikke bestrålet.

At være fri for disse kemikalier har også en positiv indvirkning på miljøet. Det eliminerer både jord- og vandforurening og redder og fremmer biodiversiteten.

En delikatesse fra Mellemøsten: falafel, hummus, baba ganoush, muhamara ...

Det er tid til arabisk.

At følge vores økologiske og arabiske kost vil gøre dig til et sundere menneske. Da vores økologiske fødevarer er produceret på naturlig vis, ændres deres egenskaber ikke, og vores kunder kan sætte pris på de ægte smags-, farve- og aromastoffer, især med vores danske frugter, grøntsager og grønsager.

Vores opskrifter, der er importeret direkte fra det palæstinensiske køkken, bringer autentiske delikatesser som hummus - kikærter, tahin, citronsaft og hvidløg, krydret med grøn chili og olivenolie -, baba ganoush - grillet aubergine serveret med tahinedressing - eller muhammara - grillet rød peberfrugt med hakkede valnødder -, som kombineret med vores bagte brød - lavet med bæredygtigt dansk mel fra Valsemøllen - er en absolut nydelse.

Alt dette uden at overse resten af vores menu, hvor vi har falafel, tahinisalat, tabbouleh, blomkål, halloumi ost, shawarma, kyllingebryst -marineret i citronsaft, yoghurt og sumac-, fattoush og pommes med za'atar.

Ud over den arabiske smag skiller vores retter sig også ud ved deres farverige og elegante præsentation. Hvis du har lyst, kan du se vores fulde menu ved at klikke her, eller se nogle billeder på Gaza Grills Instagram-profil.

Flere skjulte fordele ved vores mad

Vi går ud fra, at vi i dette indlæg har overbevist dig om, at det virkelig kan anbefales at følge vores kost, som vi tilbyder på Nørrebro og i Kødbyen.

Men hvis du stadig mangler grunde til at skifte til denne kost, er her nogle flere: En økologisk og arabisk kost giver dig mulighed for at få en afbalanceret kost (og endda tabe dig, hvis det er dit mål), styrke dit immunforsvar, reducere risikoen for at udvikle sygdomme og forbedre kvaliteten af din søvn. 

Dette har vi allerede nævnt, men vi må ikke glemme det: Ved at spise økologiske fødevarer gør du også dit bidrag til at beskytte og passe på miljøet.

Nu lader vi dig tænke over det.

Tilslutter du dig økologisk og arabisk mad?
Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.