De mest forfriskende cocktails til at sige goddag til sommere

De mest forfriskende cocktails til at sige goddag til sommere

De Mest Forfriskende Cocktails til at Sige Goddag til Sommere


Oplev nogle af de nye cocktails, som vi har tilføjet til vores restaurant i Kødbyen for at gøre din sommer endnu mere dejlig. Vin og sodavand er også tilgængelige (alkoholfrit alternativ).Sommeren er den perfekte tid til forfriskende cocktails. Uanset om du er på udkig efter en næringsrig cocktail eller en forfriskende drink, er her nogle af de mest forfriskende økologiske cocktails, der vil hjælpe dig med at slå varmen. 


Økologiske cocktails og longdrinks


#1: Hyldeblomst-fizz: En let og velduftende drink, lavet af gin, hyldeblomst og ingefær.

#2: Mango Smash: En sød og mundvandsdrivende drink med tropiske smagsnuancer, lavet af gin, mango og citrus.

#3: Blossom Spritz: Let syrlig og sød cocktail, som med sin unikke kombination straks får dig til at drømme om en dansk sommer. Lavet af gin, rosenblade, hyldeblomst og rabarber.

#4: Ginger Mojito: Frisk, lys og perfekt til enhver lejlighed, lavet på rom, mynte, lime og ingefær.

#5: Gaza Espresso Martini: Lækker og taktfuld cocktail, lavet af karamelliseret rom, kardemomme, chokolade og espresso.

#6: Passion Martini: Enkel men velsmagende, udnytter smagen af passionsfrugt, kombineret med vodka og vanilje.

#7 & #8: Til klassikere serverer vi også økologiske long drinks: Vodka Limonana og Gin Tonic, forfriskende drinks, der får dig til at føle sommeren.Organic Wines


SPARKLING

#1: Cava - AT Roca - Brut Spanien: Elegant bobler med et dejligt tørt mineralsk udtryk.

#2: Champagne - Billecart-Salmon - Brut Reserve Frankrig: Balance og harmoni kombineret. Dens blanding af Pinot Noir, Chardonnay & Pinot Meunier fra de bedste lokaliteter i Champagne.

HVID

#3: Pinot Grigio - Corvezzo Italien: Frugtbombe fra den nordlige del af Italien. Skumtør med et strejf af sødme.

#4: Roero Arneis - Malvira Italien: Sprøde og grønne noter med æblefrugt, fra den lokale Arneis-sort fra Piemonte.

#5: Riesling Trocken - Witt. Tyskland: Tør Riesling med en frisk finish og masser af grønne frugter med en finish med citrusnoter.

#6: Jeune Musar - Château Musar Libanon: Blanding af Viognier, Vermentino & Chardonnay fra de kølige bjergsider i Bekaa-dalen. Det giver en sprød og aromatisk eklektisk blanding med sin egen tydelige personlighed.

ROSÉ

#7: Friponne - Saint-Roux Frankrig Økologisk: Rosévin med en krystal- og kalkstensjord, der er rig på jern og bauxit, hvilket giver anledning til vine med komplekse aromaer. Baseret på lokale sorter fra Sydfrankrig.

RØD

#8: Monastrell - Bodegas Casa - Castillo Spanien: Fra Jumilla D.O. i det sydlige Spanien byder denne vin på en intens og tiltalende stil med koncentreret frugt fra druen Monastrell.

#9: Côtes du Rhône Les Chaux - Fontbonau Frankrig Økologisk: Les Chaux er altid en vin, der overrasker. Denne blanding af gamle Grenache-vine med et strejf af Syrah skaber en velafbalanceret vin med et funky bondegårdsudtryk.

#10: Spätburgunder - Witt. Tyskland: Fra Pinot Noir's tyske fætter. Frisk, frugtagtig og masser af jordbær i denne let drikkelige og fornøjelige vin.

#11: Hochar - Château Musar Libanon: En blanding af Cinsault, Granche & Cabernet Sauvignon fra en enkelt vinmark, med den intense bærfrugtprofil fra Cabernet'en.

For those who don't drink alcohol or have to drive (free-alcohol alternatives), we offer organic sparkling: cola, raspberry, elderflower, squash, still / sparkling water; organic juices: raspberry, apple, rhubarb; and organic handmade: limonana, ayran or arabic mint tea.Smag dem i Kødbyen, med god musik


Smag dem i Kødbyen med god musikMusik er et stærkt redskab til at skabe den rette stemning. Det er blevet påvist, at musik kan få dig til at nyde din mad og dine drikkevarer mere. Derfor kan du på Gaza Grill Kødbyen fredag og lørdag fra kl. 21.00 til 02.00 nyde livemusik med DJ's, der spiller alle mulige musikgenrer, på Vesterbro. For mere information kan du besøge vores nye Instagram, hvor vi informerer om alle de arrangementer vi har i Kødbyen i løbet af sommeren.

Vi håber, at du har nydt læsningen, og at du snart kan nyde vores cocktails. Tak for læsningen!

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.