MANIFEST

Gaza grill er et autentisk arabisk økologisk spisehus, baseret på originale familieopskrifter fra palæstina, med en dyb kærlighed til det rige mellemøstlige køkken, fællesspisning og deleretter!

Alt er 90-100% økologisk, så lokalt, traditionelt, hjemmelavet og frisklavet som muligt, og vores brød er bagt med bæredygtigt dansk mel fra valsemøllen!

Sprøjtemidler og gmo hører fortiden til, og dyrene skal have det godt og græsse ude i det fri, så udover at alt vores oksekød,kylling og halloumi ost er garanteret dyrevelfærd, så er alle vores leverandører økologisk certificeret!

For at reducere vores co2 aftryk anbefaler vi i øvrigt alle kunder at spise mindre kød, så prøv vores lækre falafel og vores andreveganske / vegetariske mezze sideretter, de mætter godt og så er de sunde for både krop, sjæl og klimaet!

Vores strøm kommer fra natur energi og vi arbejder så vidt muligt kun med bionedbrydelige emballager, fsc certificerede tryksager, svanemærkede rengøringsmidler og helt uden madspild!

Alle vores dip er 100% veganske, og vores falafel, blomkål og pomfritter dybsteges i en dagsfrisk økologisk rapsolie som der ikke tilberedes andet i, da vores halloumi ost dybsteges særskilt!